For at bruge vores apps og konfigurationer skal du først tilmelde dig en ExpressVPN-konto.

Vigtigt: For hjælp med betalingsproblemer fra in-app køb foretaget igennem App Store (iTunes), kontakt venligst Apple Support.

Denne guide handler om at købe og administrere ExpressVPN abonnementer begyndt fra inde i iOS appen af (in-app køb). Hvis du købte dit abonnement fra ExpressVPN hjemmesiden, så kan hjælp findes her.

De nedenstående afsnit forklarer hvordan iOS in-app abonnementer fungerer, beskriver den gratis prøves vilkår og betingelser og tilbyder instruktioner på hvordan du afmelder og opdaterer dine betalingsoplysninger.

Gå til afsnit

Generelle oplysninger om in-app abonnementer
Gratis prøve vilkår og betingelser
Hvordan du ændrer abonnementsvarigheden
Hvordan du afmelder din gratis prøve eller dit abonnement
Hvordan du opdaterer dine betalingsoplysninger eller betalingsmetoder
Hvordan du løser betalingsproblemer
Hvordan du genstarter et et App Store abonnement efter du har afmeldt det
Refunderinger

Generelle oplysninger om in-app abonnementer

Du kan købe et ExpressVPN abonnement i Apple App Store. Du vil blive faktureret af App Store (iTunes), ikke af ExpressVPN. Måneds, halvårlige og årlige abonnementer er tilgængelige.

En gratis prøve eller betalt abonnement fra App Store:

• Giver dig fuld adgang til alle ExpressVPN apps (ikke kun iOS).
  • Lader dig forbinde op til fem enheder på samme tid til VPN’en.
  • Giver dig ikke adgang til henvis-en-ven belønningsprogrammet.
  • Giver ikke adgang til 30-dages pengene tilbage garantien. (Refunderinger kan muligvis stadig fås, men dette er udelukkende efter skøn af Apple Support.)
  • Faktureres af App Store (iTunes) i din lokale valuta. (Abonnementer købt på ExpressVPN hjemmesiden faktureres i USD.)

Bemærk: Refunderinger udstedets udelukkende efter skøn af Apple Support.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Gratis prøve vilkår og betingelser

Ved udgangen af den syv-dages gratis prøve vil du blive faktureret af App Store (iTunes) alt efter den plan du tidligere valgte ved tilmelding (en måned, seks måneder eller 12 måneder). For at undgå opkrævninger, afmeld den gratis prøve mindst 24 timer inden udløbsdatoen.

Når dit abonnement er begyndt, så vil du blive opkrævet automatisk enten hver måned, hver sjette måned eller hver tolvte måned, alt efter hvilken plan du valgte. Dette vil fortsætte medmindre abonnementet bliver afmeldt mindst 24 timer inden udgangen af betalingsperioden.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Hvordan du ændrer abonnementsvarigheden

Du kan kun ændre varigheden af dit abonnement igennem App Store hvis du foretog dit originale køb i App Store. (På samme måde, så kan du kun ændre varigheden af dit abonnement på ExpressVPN hjemmesiden hvis du har købt det igennem hjemmesiden.)

For eksempel, hvis du vil opgradere fra et månedsabonnement til et årsabonnement via App Store, så er du nødt til at have købt månedsabonnementet fra App Store.

Følg disse trin på din iOS enhed for at ændre dit abonnements varighed:

1. Sørg for at du er logget ind på den rigtige App Store konto*.
  2. Klik her for at åbne listen med abonnementer.
  3. Klik på ExpressVPN.
  4. Klik på den abonnementsplan du vil have.
  5. Bekræft dine nye abonnementsvilkår.

* Den rigtige App Store konto er den du oprindeligt brugte til at få din gratis prøve eller abonnement.

Din nye abonnementsplan vil begynde ved udgangen at den nuværende betalingsperiode. For yderligere oplysninger, kan du slå dine App Store abonnementsdatoer op.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Hvordan du afmelder din gratis prøve eller dit abonnement

Du kan kun afmelde din gratis prøve eller dit abonnement igennem App Store hvis du oprindeligt tilmeldte dig igennem App Store. (På samme måde, så kan du kun afmelde dit abonnement på ExpressVPN hjemmesiden hvis du oprindeligt købte det igennem hjemmesiden.)

For at undgå at blive opkrævet, afmeld mindst 24 timer inden udgangen af den gratis prøve eller betalingsperioden. Ellers, så vil din konto automatisk blive opkrævet hver måned, hver sjette måned eller hver tolvte måned, alt efter hvilken plan du har valgt.

Følg disse trin på din iOS enhed for at afmelde din gratis prøve eller dit abonnement:

1. Sørg for at du er logget ind på den rigtige App Store konto*.
  2. Klik her for at åbne listen med abonnementer.
  3. Klik på Afmeld Prøve eller Afmeld Abonnement.
  4. Bekræft at du gerne vil Afmelde.
  5. Efter du har afmeldt, så kan du fortsætte med at bruge ExpressVPN indtil udløbsdatoen.

* Den rigtige App Store konto er den du oprindeligt brugte til at få din gratis prøve eller abonnement.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Hvordan du opdaterer dine betalingsoplysninger eller betalingsmetoder

Jeg vil gerne betale igennem App Store, men med en anden betalingsmetode

Se instruktioner til at ændre dine Apple ID betalinsoplysninger.

Jeg vil gerne betale direkte, ikke igennem App Store (kreditkort, PayPal, Bitcoin, etc.)

Hvis du har et abonnement der opkræves af App Store (iTunes) og gerne vil opkræves af ExpressVPN i stedet, så følg disse trin:

1. Afmeld dit abonnement i App Store mindst 24 timer inden din næste opkrævningsdato, som vist i ExpressVPN appen. Efter du har afmeldt kan du fortsætte med at bruge ExpressVPN indtil udløbsdatoen.
  2. Når dit abonnement er ved at udløbe, så log ind på ExpressVPN kontoside.
  3. Følg beskederne om at forny dit abonnement. Du vil have muligheden for at vælge din foretrukne betalingsmetode (f.eks, kreditkord, PayPal, etc.)

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Hvordan du løser betalingsproblemer

Hvis App Store ikke kan gennemføre din betaling, vil du se en Betaling Mislykkedes skærm.

For at løse dette:

1. Klik på Opdater Betalingsoplysninger.
  2. Opdater dine betalingsoplysninger efter behov.
  3. Vent et par minutter, og start så iOS appen igen.

Bemærk: Følg disse instruktioner hvis du foretrækker at bruge en anden betalingsmetode end den der er registreret hos App Store (f.eks., et andet kreditkort, PayPal, Bitcoin, etc.)

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Hvordan du gen-abonnerer på et App Store abonnement efter du har afmeldt det

Inden udløbsdatoen (ExpressVPN virker stadig)

Hvis du afmelder en gratis prøve eller abonnement fra App Store (iTunes) men skifter mening inden udløbsdatoen, så kan du stadig gen-abonnere. Dit nye abonnement vil begynde ved udløbsdatoen af dit afmeldte abonnement.

Følg disse trin på din iOS enhed for at gen-abonnere:

1. Sørg for at du er logget ind på den rigtige App Store konto*.
  2. Klik her for at åbne listen med abonnementer.
  3. Klik på ExpressVPN.
  4. Klik på den abonnementsplan du vil have.
  5. Bekræft dine nye abonnementsvilkår.

Inden for et par minutter vil alle dine ExpressVPN apps vise din nye abonnementsstatus.

* Den rigtige App Store konto er den du oprindeligt brugte til at få din gratis prøve eller abonnement.

Efter udløbsdatoen (ExpressVPN virker ikke længere)

Hvis du afmeldte en gratis prøve eller et abonnement fra App Store (iTunes) og udløbsdatoen er overskredet, så kan du få et nyt abonnement med de samme oplysninger. Dit nye abonnement vil begynde øjeblikkeligt.

For at gen-abonnere, sørg for at du er logget ind på den rigtige App Store konto* på din iOS enhed, og følg så disse trin:

1. Hvis du stadig er logget ind på ExpressVPN appen:
    1. Klik på Få Nyt Abonnement.
    2. Klik på den abonnementsplan du vil have.
    3. Bekræft betaling.
    4. Begynd at bruge appen.
  2. Hvis du ikke længere er logget ind på ExpressVPN appen:
    1. Klik her for at åbne listen med abonnementer.
    2. Klik på ExpressVPN.
    3. Klik på den abonnementsplan du vil have.
    4. Bekræft dine nye abonnementsvilkår.
    5. Start ExpressVPN appen og log ind med dine gamle oplysninger. Klik her hvis du glemmer din adgangskode.

* Den rigtige App Store konto er den du oprindeligt brugte til at få din gratis prøve eller abonnement.

Bemærk: Følg disse instruktioner hvis du foretrækker at blive opkrævet af ExpressVPN, ikke App Store.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Refunderinger

ExpressVPN har ikke adgang til dine betalingsoplysninger når du køber dit abonnement igennem App Store.

For at bede om en refundering for ExpressVPN abonnementer købt igennem App Store, kontakt Apple Support. Refunderinger gives udelukkende efter skøn af Apple Support.

For andre spørgsmål, kontakt ExpressVPN Support Teamet.

Tilbage til toppen