Contact the ExpressVPN support team if you're stuck.
Brug for hjælp til at oprette forbindelse?
Tal med et menneske
Get connection help.
Brug for hjælp til at oprette forbindelse?
Tal med et menneske

Denne guide viser dig hvordan du vælger den rigtige VPN-serverplacering for dine behov.

ExpressVPN har tusindvis af servere i dusinvis af placeringer, verden rundt. Se en komplet liste over VPN-serverplaceringer.

Forudgående tjek

Hvis du prøver at tilgå visse hjemmesider eller tjenester og ser en fejlbesked i stil med
You seem to be using an unblocker or proxyeller
You'll need to disable your anonymizer
kontakt ExpressVPN support for øjeblikkelig assistance.

Hvad vil du gøre?

Få adgang til indhold som TV-programmer og film bestemt land
Undgå censur hvor du befinder dig
Få en sikker og privat forbindelse
Få de hurtigste downloadhastigheder

Få adgang til indhold som TV-programmer og film fra et bestemt land

For at få adgang til indhold der kun er tilgængeligt i et bestemt land så opret forbindelse til en VPN-serverplacering i det land (hvis der er flere placeringer i det land så vælg den der er nærmest på dig).

I ExpressVPN-appen klikker du på placeringsvælgeren, lige under På-knappen.

Klik for at åbne Placeringsvælgeren.

Brug søgefeltet til at finde din ønskede placering.

Ellers kan du kigge i Alle placeringer for at se alle ExpressVPN-serverplaceringer i hele verden, sorteret efter region (Stillehavsasien, Nord- og Sydamerika, Europa, Mellemøsten og Afrika).

Bruger du Linux? Se instruktioner til Linux.

Bruger du en router? Se instruktioner til routere.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige VPN-serverplacering til dine behov, så kontakt ExpressVPN support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Undgå censur hvor du er

Brug Smart Location funktionen i appen til at bruge Facebook, Google, Skype, og VoIP-tjenester i Asien, Afrika, Mellemøsten og andre steder med censur.

Smart Location vælger automatisk den hurtigste VPN-placering for dig, baseret på anonyme data såsom downloadhastighed, latenstid og afstand.

Klik på Smart location.

Bruger du Linux? Se instruktioner for Linux.

Læs mere om Smart Location her.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige VPN-serverplacering til dine behov, så kontakt ExpressVPN support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Få en sikker og privat forbindelse

For en sikker og privat forbindelse, brug appens Smart Location funktion, som anbefaler den hurtigste VPN-serverplacering for dig, valgt udfra anonyme data såsom downloadhastighed, latenstid og afstand.

Klik på Smart location.

Bruger du Linux? Se instruktioner for Linux.

Lær mere om Smart Location her.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige VPN-serverplacering til dine behov, så kontakt ExpressVPN support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Få de hurtigste downloadhastigheder

Der er flere faktorer i det at bestemme downloadhastigheder. For at finde den serverplacering der vil give dig de hurtigste downloadhastigheder, så har du et par muligheder.

• Kør Hastighedstesten i din ExpressVPN app (tilgængeligt på Mac og Windows). Opret forbindelse til den første serverplacering på listen.
  • Brug Smart Location funktionen, der anbefaler den optimale placering til dig.
  • Vælg en VPN-server i dit land eller den serverplacering der er nærmest dig.

Bemærk venligst at de underliggende årsager der påvirker forbindelseshastighed varierer. Kontakt ExpressVPN support hvis du har brug for mere hjælp på dette område.

Tilbage til toppen