For at bruge vores apps og konfigurationer skal du først tilmelde dig en ExpressVPN-konto.

Vigtigt: Denne ExpressVPN-browserudvidelse er ikke tilgængelig i Safari. Overvej venligst at bruge vores forlængelser til Chrome eller Firefox i stedet.

ExpressVPN-browserudvidelsen lader dig fjernstyre ExpressVPN-appen fra dine Chrome- og Firefox-browsere. Den kan også hjælpe dig med at spoofe din HTML5 geolocation og sikre at du altid bruger den krypterede HTTPS version af hjemmesider, når den er tilgængelig.

For at bruge ExpressVPN-browserudvidelsen skal du have:

• ExpressVPN Mac app (Version 7.1 eller nyere), eller
  • ExpressVPN Windows app (Version 6.9 eller nyere), eller
  • ExpressVPN Linux app (Version 2.0 eller nyere)

En af disse apps skal være downloadet og aktiveret. Du kan ikke bruge ExpressVPN-browserudvidelsen uden ExpressVPN-appen.

For at downloade ExpressVPN-appen, log ind på din konto, klik på Opsæt ExpressVPN og download så din app.

Gå til…

Sådan får du ExpressVPN-browserudvidelsen
Funktioner i ExpressVPN-browserudvidelsen
ExpressVPN-browserudvidelsens opførsel
Skift sprog i ExpressVPN-browserudvidelsen
Brug dark mode i ExpressVPN-browserudvidelsen
Fejl ved brug af ExpressVPN-browserudvidelsen
Sådan afinstallerer du ExpressVPN-browserudvidelsen

Sådan får du ExpressVPN-browserudvidelsen

Vigtigt: Brave- og Vivaldibrugere kan installere og bruge Chrome-udvidelsen i deres browsere. Bare følg instruktionerne herunder og vælg Chrome-udvidelse.

For at downloade udvidelsen, åben din app, klik på hamburgermenuen (≡), vælg Indstillinger, og gå så til Browsere fanen. Klik på  Browserudvidelser og følg instruktionerne på siden.
Click "Get Browser Extensions" in Windows.

For at downloade udvidelsen, åben din app, klik på hamburgermenuen (≡), vælg Præferencer…, gå så til Browsere fanen. Klik på Browserudvidelsen og følg instruktionerne på siden.
Click "Get Browser Extension" in Mac.

For at downloade udvidelsen, kør en af de følgende kommandoer:expressvpn install-firefox-extension

expressvpn install-chrome-extensionw

Run Linux command to install the ExpressVPN browser extension.

For brugere der installerede deres browser fra Ubuntu Software Center

Hvis du installerede din browser fra Ubuntu Software Center, vil du muligvis opleve at ExpressVPN-browserudvidelsen ikke kan kommunikere med ExpressVPN Linux-appen. For at løse dette problem:

1. Sikkerhedskopier dine browserindstillinger og bogmærker
  2. Gå til Ubuntu Software Center og afinstaller din browser
  3. Åben Terminal
  4. Indtast $ sudo apt update
  5. Alt afhængigt af din browser, indtast $ sudo apt install chromium-browser eller $ sudo apt install firefox
  6. Åben din browser ved at indtaste $ chromium-browser eller $ firefox
  7. Få ExpressVPN-browserudvidelsen ved at indtaste expressvpn install-firefox-extension eller expressvpn install-chrome-extension

Dette vil åbne din browser til siden hvor du kan downloade udvidelsen. Klik på Få udvidelse for at fortsætte.

Click "Get Extension."

Vigtigt: Hvis du ikke allerede har installeret Google Chrome eller Mozilla Firefox, så download og opsæt browseren først. Du kan følge linket fra appen for at få browseren.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Funktioner i ExpressVPN-browserudvidelsen

• Opret og afbryd forbindelse til VPN. Dette påvirker internettrafik for alle dine apps, ikke kun hvad der går igennem din browser.
  • Skift VPN-placering:
    • For at vælge en anden VPN-placering, klik på Placeringsvælgeren, lige under På knappen.
      Click "Location Picker."
    • For at oprette forbindelse til den bedste placering der anbefales for dig, klik på Smart Location.
      Click "Smart Location."
    • Vælg fra Anbefalede placeringer i udvidelsen.
      Click "Recommended."
    • Klik på Alle placeringer for at se listen over alle tilgængelige VPN-placeringer. Du kan også søge efter en specifik placering, anmeld dine seneste placeringer og se alle de placeringer du har markeret som favoritter i ExpressVPN-appen.
      Click "All Locations."
  • Se din VPN-status med et kig på browserens værktøjslinje: orange når den opretter forbindelse, grøn når der er forbindelse og grå ved fejl.
    Different connection states of the ExpressVPN browser extension.
  • Opret automatisk forbindelse når din browser åbnes til den sidste VPN-serverplacering du brugte. For at slå denne funktion til, klik på ExpressVPN ikonet i værktøjslinjen, klik på hamburgermenuen (≡), klik på Indstillinger, og slå Opret forbindelse ved browseropstart til.
    Different connection states of the ExpressVPN browser extension.
  • Få adgang til yderligere privatlivs- og sikkerhedsfunktioner. For at bruge disse funktioner, klik på ExpressVPN ikonet i værktøjslinjen, klik på hamburgermenuen (≡), og klik på Privatliv & Sikkerhed.
    Privacy and security features of the ExpressVPN browser extension.
  • Spoof din placering (valgfrit). Dette forhindrer HTML5 geolocation i at afsløre din fysiske placering når VPN’en er forbundet.
  • Bloker WebRTC (valgfrit). Dette vil skjule din IP-adresse fra WebRTC-lækager og sikrer at Chrome og Firefox vil bruge den samme netværkssti til medier som til normal internettrafik.
  • HTTPS Everywhere (valgfrit). Denne funktion, understøtter af the Electronic Frontier Foundation, forbinder dig automatisk til den mere sikre HTTPS-version af en hjemmeside, når den er tilgængelig.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

ExpressVPN-browserudvidelsens opførsel

En oversigt over hvordan ExpressVPN-browserudvidelsen fungerer på forskellige tidspunkter:

• Hvis både ExpressVPN-appen og en browser med ExpressVPN-udvidelsen installered kører og viser at du har forbindelse til VPN’en, så vil afbrydelse af forbindelsen fra enten ExpressVPN-appen eller browseren vil afbryde VPN-forbindelsen i både ExpressVPN-appen og browseren.
  • Hvis både ExpressVPN-appen og en browser med ExpressVPN-udvidelsen installeret kører og viser at du er forbundet til VPN’en, så vil det afbryde VPN’forbindelsen hvis du lukker ExpressVPN-appen.
  • Hvis både ExpressVPN-appen og en browser med ExpressVPN-udvidelsen installeret kører og viser at du er forbundet til VPN’en, så vil det IKKE afbryde VPN-forbindelsen at lukke browseren.
  • Hvis kun ExpressVPN-appen kører, så vil det afbryde VPN-forbindelsen at lukke for ExpressVPN-appen.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Skift sprog i ExpressVPN-browserudvidelsen

1. Klik på ExpressVPN ikonet i værktøjslinjen.
  2. Klik på hamburgermenuen (≡).
    Click the hamburger menu in the ExpressVPN browser extension.
  3. Vælg Indstillinger.
    Click "Settings."
  4. Under Display præferencer > Sprog, vælg det sprog du gerne vil skifte til.
    Change language under "Display preferences."

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Brug dark mode i ExpressVPN-browserudvidelsen

Et mørkt farvetema kan nu findes i ExpressVPN-browserudvidelserne til Chrome og Firefox.

Hvis dit operativsystem allerede er sat til et mærkt tema, så behøver du ikke at gøre noget—din ExpressVPN-browserudvidelse vil automatisk matche det ved at bruge dark mode.

For manuelt at aktivere dark mode i din ExpressVPN-browserudvidelse:

1. Klik på ExpressVPN ikonet i værktøjslinjen.
  2. Vælg hamburgermenuen (≡).
  3. Vælg Indstillinger. Under Display præferencer > Display mode, vælg Mørk.
  4. For at gå tilbage til standardindstilingen der automatisk vil matche dit operativsystems tema, så vælg Match enhedsindstillinger. For at forhindre dark mode i at blive aktiveret, vælg Lys.
    Change Display mode under Display preferences.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Fejl ved brug af ExpressVPN-browserudvidelsen

Her er et par almindelig fejl der kan opstå når du bruger ExpressVPN-browserudvidelsen. Se herunder for fejl og løsninger:

Forbindelse mislykkedes

A screen that shows connected failed in the ExpressVPN browser extension.

Løsning: Sørg for at din computer er forbundet til internettet. Du kan teste det ved at lukke ExpressVPN ned og prøve at tilgå internettet.

Denne udvidelse kræver Mac/Windows/Linux app

A screen that shows the ExpressVPN app is not installed.

Løsning: Download og installer den seneste version af Mac, Windows eller Linux appen. Hvis du stadig ser denne besked efter du har afinstalleret appen på din computer, så kontakt venligst support.

ExpressVPN-appen skal åbnes

A screen that shows the ExpressVPN app is not open.

Løsning: Åben ExpressVPN-appen på din computer. Efter du har åbnet appen, kan du fjernstyre appen via browserudvidelsen.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Sådan afinstallerer du ExpressVPN-browserudvidelsen

For at afinstallere ExpressVPN-browserudvidelsen, følg de browserspecifikke trin herunder:

Chrome

1. Klik på den vertikale ellipse (⋮) > Flere værktøjer > Forlængelser.
  2. Find ExpressVPN-browserudvidelsen og klik på Skraldespandsikonet til højre.

Firefox

1. Klik på hamburgermenuen (≡) > Udvidelser.
  2. I “Udvidelses-manager” fanen, vælg Udvidelser eller Temaer.
  3. Find ExpressVPN-browserudvidelsen og klik på Fjern.
  4. Klik på Genstart nu hvis du bliver bedt om det.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen