Tämä sivu on tarkoitettu käyttäjille, jotka näkevät Yhteysrajoitus saavutettu -varoituksen.

Yhdellä tilauksella voit yhdistää viisi laitetta ExpressVPN:ään samaan aikaan, käyttöjärjestelmästä riippumatta (sisältäen virtuaalikoneet). Lyhyesti:

• Voit asentaa ExpressVPN:n niin monelle laitteelle kuin haluat, mutta vain viisi laitetta voi olla yhdistettynä samaan aikaan.
  • Jos saavutat rajoituksen ja haluat yhdistää toisen laitteen, katkaise yhteys toiselta laitteelta jota et käytä. Klikkaa tai napauta vihreää Yhdistetty -nappia katkaistaksesi yhteyden.

Jos näet ”Yhteysrajoitus saavutettu” -varoituksen, mutta vain viisi laitetta tai vähemmän on yhdistettynä, ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Esimerkkejä mahdollisista laiteyhdistelmistä

Yhtä ExpressVPN-tilausta voi käyttää:

• viidellä tietokoneella, tai
  • kahdella iPhonella, kahdella iPadilla ja MacBookilla, tai
  • kahdella tietokoneella, yhdellä Kindle Firella, yhdellä iPhonella ja yhdellä reitittimellä, tai
  • millä tahansa muulla samankaltaisella yhdistelmällä laitetyypistä riippumatta.

Mitä teen, jos minun tarvitsee kytkeä enemmän kuin viisi laitetta?

Jos haluat käyttää ExpressVPN:ää useammalla kuin viidellä laitteella samaan aikaan, voit:

Voit yhdistää korkeintaan viisi laitetta VPN:ään samaan aikaan.

Käytä ExpressVPN-tilaustasi mahdollisimman tehokkaasti

Hyödynnä ExpressVPN-tilaustasi asentamalla ExpressVPN-sovellukset kaikille tietokoneillesi ja laitteillesi. Katso ohjeet: