Tee ensin ExpressVPN-tilaus käyttääksesi sovelluksiamme ja asetuksiamme.

Tärkeää: Jos tarvitset apua App Storen kautta tehtyjen sovelluksen sisäisten ostosten laskutukseen liittyen, ole hyvä ja ota yhteyttä Applen asiakastukeen.

Tässä oppaassa kerrotaan, miten iOS-sovelluksessa tehdyt tilaukset toimivat, listataan ilmaisen kokeilujakson säännöt ja käyttöehdot, ja annetaan ohjeet tilauksen peruuttamiseen ja maksutietojen päivittämiseen.

Huomaa: Seuraavat ohjeet koskevat sellaisten ExpressVPN-tilausten tekemistä ja hallinnointia, jotka on aloitettu iOS-sovelluksessa (sovelluksen sisäiset ostokset). Jos ostit tilauksesi ExpressVPN:n verkkosivuilta, apua löytyy täältä.

Siirry osioon

Yleistietoa sovelluksen sisäisistä tilauksista
Ilmaisen kokeilujakson säännöt ja käyttöehdot
Miten vaihtaa tilauspakettia
Miten peruuttaa ilmainen kokeilujakso tai tilaus
Miten päivittää laskutustiedot tai maksutapa
Miten ratkaista ongelmia maksamisessa
Miten tehdä App Store -tilaus uudelleen peruutuksen jälkeen
Maksun palauttaminen

Yleistietoa sovelluksen sisäisistä tilauksista

Voit tehdä ExpressVPN-tilauksen Applen App Storessa. Tilauksesta riippuen sinua laskuttaa App Store, ei ExpressVPN, joko kerran kuukaudessa, kuuden kuukauden välein tai 12 kuukauden välein.

Ilmainen kokeilujakso tai maksullinen tilaus App Storesta:

• Saat käyttöön kaikki ExpressVPN-sovellukset (ei vain iOS).
  • Voit käyttää VPN:ää jopa viidellä laitteella samaan aikaan.
  • Et voi osallistua suosittele ystävälle -palkkio-ohjelmaan.
  • Et saa 30 päivän rahat takaisin -takuuta. (Maksun palauttaminen voi silti olla mahdollista, mutta tämä on täysin Applen asiakastuen harkinnan varassa.)
  • Laskutuksesta vastaa App Store (iTunes) paikallisella valuutallasi. (ExpressVPN:n verkkosivuilta ostetut tilaukset laskutetaan Yhdysvaltain dollareissa.)

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.

Takaisin ylös

Ilmaisen kokeilujakson säännöt ja käyttöehdot

Seitsemän päivän ilmaisen kokeilujakson päätyttyä App Store laskuttaa sinua kirjautuessasi valitsemasi paketin mukaan (yksi kuukausi, kuusi kuukautta tai 12 kuukautta). Jos et enää halua tilata ExpressVPN:ää, peruuta ilmainen kokeilujakso vähintään 24 tuntia ennen sen päättymispäivämäärää.

Kun tilauksesi on alkanut, laskutus tapahtuu automaattisesti kuukauden, kuuden kuukauden tai 12 kuukauden välein valitsemastasi paketista riippuen. Tämä jatkuu paitsi jos tilaus on peruutettu vähintään 24 tuntia ennen laskutuskauden päättymistä.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.

Takaisin ylös

Miten vaihtaa tilauspakettia

Voit vaihtaa tilauksesi kestoa App Storessa vain, jos teit alkuperäisen tilauksen App Storessa. (Samoin voit vaihtaa tilauksesi kestoa ExpressVPN:n verkkosivuilla vain, jos teit tilauksen verkkosivujen kautta.)

Jos esimerkiksi haluat päivittää yhden kuukauden tilauksen 12 kuukauden tilaukseen App Storen kautta, voit tehdä niin vain, jos olet tehnyt yhden kuukauden tilauksen App Storessa.

Seuraa näitä askeleita iOS-laitteellasi vaihtaaksesi tilauksesi kestoa:

1. Kirjaudu App Store -tilille, jota käytit tilausta ostaessasi.
  2. Avaa lista tilauksistasi.
  3. Valitse ExpressVPN.
  4. Valitse tilauspaketti, jonka haluat.
  5. Vahvista uuden tilauksesi ehdot.

Uusi tilauspakettisi alkaa nykyisen laskutuskauden päättyessä. Saat lisätietoja etsimällä App Store -tilauspäivämäärät.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.

Takaisin ylös

Miten peruuttaa ilmainen kokeilujakso tai tilaus

Voit peruuttaa ilmaisen kokeilujaksosi tai tilauksesi App Storessa vain, jos teit tilauksen alun perin App Storessa. (Samoin voit peruuttaa tilauksesi ExpressVPN:n verkkosivuilla vain, jos teit tilauksen verkkosivujen kautta.)

Välttääksesi kuluja tee peruutus vähintään 24 tuntia ennen ilmaisen kokeilujakson tai laskutuskauden päättymispäivämäärää. Muutoin tiliäsi laskutetaan automaattisesti kuukauden, kuuden kuukauden tai 12 kuukauden välein valitsemastasi paketista riippuen.

Seuraa näitä askelia iOS-laitteellasi peruuttaaksesi ilmaisen kokeilujakson tai tilauksen:

1. Kirjaudu App Store -tilille, jota käytit tilausta ostaessasi.
  2. Avaa lista tilauksistasi.
  3. Valitse Peruuta kokeilu tai Peruuta tilaus.
  4. Valitse Vahvista.

Peruutettuasi voit jatkaa ExpressVPN:n käyttöä päättymispäivään asti.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.

Takaisin ylös

Miten päivittää laskutustiedot tai maksutapa

Haluan saada laskun App Storen kautta, mutta käyttää toista maksutapaa

Katso ohjeet Apple ID -maksutietojesi muuttamiseen.

Haluan saada laskun suoraan, en App Storen kautta (luottokortti, Paypal, Bitcoin jne)

Jos sinulla on tilaus, joka laskutetaan App Storen kautta, ja haluat saada laskun ExpressVPN:ltä, seuraa näitä askeleita:

1. Peruuta tilauksesi App Storessa vähintään 24 tuntia ennen seuraavaa laskutuspäivämäärää (se näkyy ExpressVPN-sovelluksessa). Peruuttamisen jälkeen voit jatkaa ExpressVPN:n käyttöä päättymispäivämäärään asti.
  2. Kun tilauksesi on päättymässä, kirjaudu ExpressVPN-tilillesi.
  3. Uusi ExpressVPN-tilauksesi. Voit valita haluamasi maksutavan (esim. luottokortti, PayPal jne).

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.

Takaisin ylös

Miten ratkaista ongelmia maksamisessa

Jos App Store ei pysty käsittelemään maksuasi, näet Maksu epäonnistunut -ruudun. Seuraa näitä ohjeita päivittääksesi maksutavan.

Huomaa: Voit myös käyttää eri maksutapaa App Storeen rekisteröimäsi maksutavan sijaan (esim. eri luottokortti, Paypal, Bitcoin jne).

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.

Takaisin ylös

Miten tehdä uudelleen App Store -tilaus sen peruuttamisen jälkeen

Ennen päättymispäivämäärää (ExpressVPN toimii vielä)

Jos peruutat ilmaisen kokeilujakson tai tilauksen App Storessa (iTunes), mutta muutat mielesi ennen päättymispäivämäärää, voit vielä tilata uudelleen. Uusi tilauksesi alkaa peruutetun tilauksen päättymispäivämäärän jälkeen.

Seuraa näitä askeleita iOS-laitteellasi tilataksesi uudelleen:

1. Kirjaudu App Store -tilille, jota käytit, kun aloitit ilmaisen kokeilujakson tai ostit tilauksen.
  2. Avaa lista tilauksistasi.
  3. Valitse ExpressVPN.
  4. Valitse tilauspaketti, jonka haluat.
  5. Vahvista uuden tilauksesi ehdot.

Muutaman minuutin kuluttua kaikissa ExpressVPN-sovelluksissasi näkyy uusi tilausstatuksesi.

Päättymispäivämäärän jälkeen (ExpressVPN ei enää toimi)

Jos peruutit ilmaisen kokeilujakson tai tilauksen App Storessa ja päättymispäivämäärä on ohi, voit tehdä uuden tilauksen samoilla tunnuksilla. Uusi tilauksesi alkaa välittömästi.

Tilataksesi uudelleen varmista, että olet kirjautunut App Store -tilillesi, jota käytit ilmaiskokeilua tilatessasi tai tilauspakettia ostaessasi.

Jos olet vielä kirjautuneena ExpressVPN-sovellukseen:

1. Napauta Tee uusi tilaus.
  2. Napauta tilauspakettia, jonka haluat.
  3. Vahvista maksu.

Voit jatkaa sovelluksen käyttämistä.

Jos et ole enää kirjautuneena ExpressVPN-sovellukseen:

1. Avaa lista tilauksistasi.
  2. Valitse ExpressVPN.
  3. Valitse tilauspaketti, jonka haluat.
  4. Vahvista uuden tilauksesi ehdot.
  5. Käynnistä ExpressVPN-sovellus ja kirjaudu sisään käyttäen aiempia tunnuksiasi.

Huomaa: Voit myös valita, että sinua laskuttaa ExpressVPN App Storen sijaan.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.

Takaisin ylös

Maksun palauttaminen

ExpressVPN:llä ei ole pääsyä laskutustietoihisi, kun teet tilauksen App Storen kautta.

Pyytääksesi maksun palautuksen ExpressVPN-tilauksista, jotka on tehty App Storessa, ota yhteyttä Applen asiakastukeen. Maksun palauttaminen tapahtuu täysin Applen asiakastuen harkinnan mukaan.

Jos sinulla on muita kysymyksiä, ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin.