Tee ensin ExpressVPN-tilaus käyttääksesi sovelluksiamme ja asetuksiamme.

Tärkeää: Tätä ExpressVPN-selainlaajennusta ei ole saatavilla Safarille. Harkitse sen sijaan selainlaajennuksiamme Chrome- tai Firefox-selaimelle.

ExpressVPN-selainlaajennusta käyttäen voit hallinnoida ExpressVPN-sovellustasi etänä Chrome- ja Firefox-selaimista. Se myös auttaa kätkemään HTML5-geolokaatiosi ja takaamaan, että käytät aina salattuja HTTPS-versioita verkkosivuista, kun se on mahdollista.

Jotta voit käyttää ExpressVPN-selainlaajennusta, tarvitset:

• ExpressVPN-sovelluksen Macille (versio 7.1 tai uudempi), tai
  • ExpressVPN-sovelluksen Windowsille (versio 6.9 tai uudempi), tai
  • ExpressVPN-sovelluksen Linuxille (versio 2.0 tai uudempi)

Sinulla täytyy olla jokin näistä sovelluksista ladattuna ja aktivoituna. Et voi käyttää ExpressVPN-selainlaajennusta ilman ExpressVPN-sovellusta.

Jotta voit ladata ExpressVPN-sovelluksen kirjaudu tilillesi, klikkaa Asenna ExpressVPN ja lataa sovelluksesi.

Siirry osioon…

ExpressVPN-selainlaajennuksen asentaminen
ExpressVPN-selainlaajennuksen ominaisuudet
ExpressVPN-selainlaajennuksen toiminta
ExpressVPN-selainlaajennuksen kielen vaihtaminen
Tumman tilan käyttäminen ExpressVPN-selainlaajennuksessa
Virheilmoitukset ExpressVPN-selainlaajennuksessa
ExpressVPN-selainlaajennuksen poistaminen

ExpressVPN-selainlaajennuksen asentaminen

Tärkeää: Braven ja Vivaldin käyttäjät voivat asentaa ja käyttää Chrome-selainlaajennusta selaimillaan. Sinun tarvitsee vain seurata allaolevia ohjeita ja valita Chrome-selainlaajennus.

Ladataksesi selainlaajennuksen avaa sovellus, klikkaa hampurilaisvalikkoa (≡), valitse Asetukset ja siirry Selaimet-osioon. Valitse Asenna selainlaajennuksia ja seuraa sivun ohjeita.
Click "Get Browser Extensions" in Windows.

Ladataksesi selainlaajennuksen avaa sovellus, klikkaa hampurilaisvalikkoa (≡), valitse Asetukset… ja siirry Selaimet-osioon. Valitse Asenna selainlaajennuksia ja seuraa sivun ohjeita.
Click "Get Browser Extension" in Mac.

Ladataksesi selainlaajennuksen käytä yhtä seuraavista komennoista: expressvpn install-firefox-extension

expressvpn install-chrome-extensionw

Run Linux command to install the ExpressVPN browser extension.

Käyttäjille, jotka ovat ladanneet selaimensa Ubuntu Software Centeristä

Jos olet ladannut selaimesi Ubuntu Software Centeristä, saatat huomata että ExpressVPN-selainlaajennus ei pysty kommunikoimaan ExpressVPN-sovelluksen kanssa. Ratkaise ongelma näin:

1. Varmuuskopioi selaimesi asetukset ja kirjanmerkit
  2. Mene Ubuntu Software Centeriin ja poista selaimesi
  3. Avaa Komentorivi
  4. Syötä $ sudo apt update
  5. Syötä selaimestasi riippuen $ sudo apt install chromium-browser tai $ sudo apt install firefox
  6. Avaa selain syöttämällä $ chromium-browser tai $ firefox
  7. Asenna ExpressVPN-selainlaajennus syöttämällä expressvpn install-firefox-extension tai expressvpn install-chrome-extension

Kun seuraat ohjeita, selaimesi avaa sivun, jolta voit ladata laajennuksen. Klikkaa Asenna laajennus edetäksesi.

Click "Get Extension."

Tärkeää: Jos et ole vielä asentanut Google Chromea tai Mozilla Firefoxia, lataathan ja otathan selaimen käyttöön ensin. Voit seurata sovelluksen linkkiä ladataksesi selaimen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

ExpressVPN-selainlaajennuksen ominaisuudet

• VPN-yhteyden muodostaminen ja katkaisu. Tämä vaikuttaa kaikkien sovellustesi verkkoliikenteeseen, ei ainoastaan selaimen liikenteeseen.
  • VPN-sijainnin vaihtaminen:
    • Jos haluat valita toisen VPN-sijainnin, klikkaa Sijaintivalitsinta, joka on Käynnistä-napin alla.
      Click "Location Picker."
    • Jos haluat yhdistää sinulle suositeltuun parhaaseen sijaintiin, klikkaa Älykäs sijainti.
      Click "Smart Location."
    • Voit valita Suositeltuja sijainteja selainlaajennuksessa.
      Click "Recommended."
    • Klikkaa Kaikki sijainnit nähdäksesi listan kaikista käytettävissä olevista VPN-sijainneista. Voit myös etsiä tiettyä sijaintia, tarkastella viimeisimpiä sijainteja, joihin olet yhdistänyt, ja katsoa listaa sijainneista, jotka olet merkannut suosikeiksisi ExpressVPN-sovelluksessa.
      Click "All Locations."
  • Näet VPN-statuksesi yhdellä silmäyksellä selaimen työkalupalkista: oranssi merkitsee sitä, että yhteyttä muodostetaan, vihreä yhteyttä ja harmaa virhetilaa.
    Different connection states of the ExpressVPN browser extension.
  • Voit yhdistää selaimen käynnistyessä automaattisesti viimeisimpään VPN-palvelinsijaintiin, jota olet käyttänyt onnistuneesti. Jos haluat käyttää tätä ominaisuutta, klikkaa ExpressVPN-ikonia työkalupalkissa, klikkaa hampurilaisvalikkoa (≡), klikkaa Asetukset ja valitse Yhdistä selaimen käynnistyessä.
    Different connection states of the ExpressVPN browser extension.
  • Käytettävissäsi on yksityisyys- ja turvallisuuslisäominaisuuksia. Kun haluat käyttää näitä ominaisuuksia, klikkaa ExpressVPN-ikonia työkalupalkissa, klikkaa hampurilaisvalikkoa (≡) ja valitse Yksityisyys ja turvallisuus.
    Privacy and security features of the ExpressVPN browser extension.
  • Sijainnin kätkeminen (valinnainen). Tämä estää HTML5-geolokaatiota paljastamasta fyysistä sijaintiasi, kun VPN-yhteys on päällä.
  • WebRTC:n esto (valinnainen). Tämä estää IP-osoitteesi näkymisen WebRTC-vuodoissa ja takaa, että Chrome ja Firefox käyttävät samaa verkkopolkua mediaa varten kuin normaaliakin verkkoliikennettä varten.
  • HTTPS Everywhere (valinnainen). Tämä Electronic Frontier Foundationin tarjoama väline yhdistää automaattisesti turvallisempaan HTTPS-versioon verkkosivusta, mikäli sellainen on saatavilla.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

ExpressVPN-selainlaajennuksen toiminta

Katsaus ExpressVPN-selainlaajennuksen toimintaan eri tilanteissa:

• Jos sekä ExpressVPN-sovellus että selain, jossa on ExpressVPN-selainlaajennus, ovat käynnissä ja näyttävät, että VPN-yhteys on päällä, VPN-yhteyden katkaiseminen joko ExpressVPN-sovelluksesta tai selaimesta katkaisee VPN-yhteyden sekä ExpressVPN-sovelluksesta että selaimesta.
  • Jos sekä ExpressVPN-sovellus että selain, jossa on ExpressVPN-selainlaajennus, ovat käynnissä ja näyttävät, että VPN-yhteys on päällä, ExpressVPN-sovelluksen sulkeminen katkaisee VPN-yhteyden.
  • Jos sekä ExpressVPN-sovellus että selain, jossa on ExpressVPN-selainlaajennus, ovat käynnissä ja näyttävät, että VPN-yhteys on päällä, selaimen sulkeminen EI katkaise VPN-yhteyttä.
  • Jos vain ExpressVPN-sovellus on käynnissä, ExpressVPN-sovelluksen sulkeminen katkaisee VPN-yhteyden.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

ExpressVPN-selainlaajennuksen kielen vaihtaminen

1. Klikkaa ExpressVPN-ikonia työkalupalkissa.
  2. Klikkaa hampurilaisvalikkoa (≡).
    Click the hamburger menu in the ExpressVPN browser extension.
  3. Valitse Asetukset.
    Click "Settings."
  4. Valitse kohdassa Näytön asetukset > Kieli ja valitse kieli, johon haluat vaihtaa.
    Change language under "Display preferences."

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Tumman tilan käyttäminen ExpressVPN-selainlaajennuksessa

Tumma väriteema on nyt saatavilla ExpressVPN-selainlaajennuksiin Chromelle ja Firefoxille.

Jos käyttöjärjestelmäsi on jo asetettu käyttämään tummaa väriteemaa, sinun ei tarvitse tehdä mitään – ExpressVPN-selainlaajennus noudattaa automaattisesti käyttöjärjestelmäsi asetuksia ja käyttää tummaa tilaa.

Jos haluat ottaa tumman tilan manuaalisesti käyttöön ExpressVPN-selainlaajennuksessa, toimi näin:

1. Klikkaa ExpressVPN-ikonia työkalupalkissa.
  2. Valitse hampurilaisvalikko (≡).
  3. Valitse Asetukset. Valitse kohdassa Näytön asetukset > Näyttötila ja valitse Tumma.
  4. Jos haluat palauttaa oletusasetukset, jotka noudattavat automaattisesti käyttöjärjestelmäsi teemaa, valitse Sovita laiteasetukset. Jos haluat estää tumman tilan käynnistymisen kaikissa tapauksissa, valitse Vaalea.
    Change Display mode under Display preferences.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Virheilmoitukset ExpressVPN-selainlaajennuksessa

Näet alla joitain yleisiä virheilmoituksia, joita saattaa ilmetä ExpressVPN-selainlaajennusta käytettäessä. Katso alta virhe ja ratkaisuohjeet.

Yhdistäminen epäonnistui

A screen that shows connected failed in the ExpressVPN browser extension.

Ratkaisu: Varmista, että tietokoneessasi on internet-yhteys. Voit testata sitä sammuttamalla ExpressVPN:n ja yrittämällä käyttää internetiä.

Tämä laajennus vaatii Mac-, Windows- tai Linux-sovelluksen

A screen that shows the ExpressVPN app is not installed.

Ratkaisu: Lataa ja asenna viimeisin versio Mac-, Windows- tai Linux-sovelluksesta. Jos näet tämän ilmoituksen sen jälkeen, kun olet asentanut sovelluksen tietokoneellesi, otathan yhteyttä tukeen.

ExpressVPN-sovellus täytyy avata

A screen that shows the ExpressVPN app is not open.

Ratkaisu: Avaa ExpressVPN-sovellus tietokoneellasi. Kun olet avannut sovelluksen, voit hallinnoida sitä selainlaajennuksen kautta.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

ExpressVPN-selainlaajennuksen poistaminen

Jos haluat poistaa ExpressVPN-selainlaajennuksen, seuraa selainkohtaisia ohjeita:

Chrome

1. Klikkaa pystysuoraa pistejonoa (⋮) > Lisää työkaluja > Laajennukset.
  2. Etsi ExpressVPN-selainlaajennus ja klikkaa roskakori-ikonia sen oikealla puolella.

Firefox

1. Klikkaa hampurilaisvalikkoa (≡) > Lisäosat.
  2. Valitse lisäosien hallinnointiosiossa Laajennukset tai Ulkonäkö.
  3. Etsi ExpressVPN-selainlaajennus ja klikkaa Poista.
  4. Klikkaa Käynnistä uudelleen, jos sitä pyydetään.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.