In dit artikel leest u hoe u erachter komt of ExpressVPN het doet op uw apparaat.

Zorg ervoor dat u verbonden bent met ExpressVPN.

Spring naar…

Gebruik de IP adres checker
Voer de DNS leak test uit

Gebruik de IP adres checker

U kunt de IP adres checker gebruiken om achter uw IP adres te komen. U ziet hetzelfde IP adres als die van de locatie waarmee u via de VPN mee verbonden bent, zo weet u dat u juist verbonden bent. U zult ook het volgende bericht zien: ” Uw IP adres is veilig”

Check if your IP address location has changed.

Hulp nodig? Neem voor directe ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Voer de DNS leak test uit

Een andere manier om te weten of u juist verbonden bent, is door een DNS lektest uit te voeren. Uw DNS lekstatus zou het volgende weer moeten geven: “Geen DNS lekken gedetecteerd. U gebruikt ExpressVPN’s veilige DNS servers”.The DNS Leak Test will say “No DNS leaks detected.”

Hulp nodig? Neem voor directe ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Extra tip: configureer ExpressVPN op uw router

In plaats van een VPN apart in te stellen op elk apparaat in uw bezit, kunt u de verbindingen voor al uw apparaten beveiligen door deze verbinding te laten maken met een router middels de ExpressVPN app voor routers.

Verbind al uw apparaten met een router:

1. Stel de ExpressVPN app voor routers in op een ondersteunde router.
  2. Verbindt apparaten naar uw keuze met de router.
  3. Ga uw IP adres na op uw verbonden apparaat.
  4. Optioneel: voer de DNS lektest uit op uw verbonden apparaat.

Als stap 3 of 4 niet werken, ga dan na of de apparaten verbonden zijn met uw router en dat u de VPN gebruikt.

Ga naar het ExpressVPN router dashboard en selecteer het tabblad Apparaten. Zorg ervoor dat elk apparaat ingesteld is op Router VPN (alle apparaten gebruiken de VPN).

Check if “Each device uses” is set to “Router VPN.”