Get started with ExpressVPN.
Wat kunt u met een VPN?
Laten zien
Learn about five ways to use ExpressVPN.
5 manieren om uw VPN te gebruiken
Nu bekijken

In deze handleiding leest u hoe u uw activatiecode voor de ExpressVPN apps vindt en gebruikt. Hier vindt u ook instructies voor gebruikers waarvan de activatiecode is verlopen.

Als u al ExpressVPN gebruiker bent, dan kunt u nog steeds het verzoek krijgen om uw activatiecode opnieuw in te voeren wanneer:

• U de ExpressVPN app op een nieuw apparaat installeert
  • U eerder op uw bestaand apparaat hebt uitgelogd van de ExpressVPN app
  • U eerder de ExpressVPN app hebt gedeïnstalleerd van uw apparaat en deze nu wilt reïnstalleren
  • Uw eerdere activatiecode is verlopen

Spring naar hoofdstuk

Stap 1: Inloggen op uw account
Stap 2: “ExpressVPN installeren” aanklikken
Mijn activatiecode is verlopen

Stap 1: Inloggen op uw account

Inloggen op uw ExpressVPN account

Voer uw ExpressVPN gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik of tik op INLOGGEN.

sign in to expressvpn

Hulp nodig? Neem voor directe ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Stap 2: Uw activatiecode vinden

Onder “Actieve abonnementen” ziet u uw activatiecode staan.

your activation code

Hulp nodig? Neem voor directe ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Mijn activatiecode is verlopen

Bij het invoeren van uw activatiecode kunt u een foutmelding te zien krijgen, bijvoorbeeld:

Deze activatiecode is verlopen of onjuist. Log alstublieft in op onze website om uw correcte activatiecode te verkrijgen en probeer het nog eens.

Deze fout kan de volgende oorzaken hebben:

• Uw netwerk blokkeert activeringen
  • Het systeem staat ingesteld op de verkeerde datum of tijd
  • Uw antivirusprogramma of firewall

Om de fout op te lossen, kunt u contact opnemen met de ExpressVPN helpdesk en direct geholpen worden.