Contact the ExpressVPN support team if you're stuck.
Hulp nodig met verbinden?
Met een mens praten
Get connection help.
Hulp nodig met verbinden?
Met een mens praten

Als u uw IP adres wilt veranderen naar een ander land, dan leest u in deze handleiding hoe u de juiste serverlocatie kiest.

ExpressVPN heeft duizenden servers op tientallen locaties overal ter wereld. Bekijk de volledige lijst van VPN serverlocaties.

Voorafgaande controle

Als u een foutmelding ziet die lijkt op
You seem to be using an unblocker or proxyof
You'll need to disable your anonymizer
wanneer u bepaalde websites of diensten probeert te bereiken, dan kunt u voor directe hulp contact opnemen met de ExpressVPN helpdesk.

Wat wilt u doen?

Toegang krijgen tot inhoud zoals tv series, films, spellen, live streaming, sport of live evenementen uit een bepaald land
Censuur omzeilen op uw huidige locatie
Een veilige en anonieme verbinding krijgen
De snelste downloadsnelheden krijgen

Toegang krijgen tot inhoud zoals tv series, films, spellen, live streaming, sport of live evenementen uit een bepaald land

Om toegang te krijgen tot inhoud van een bepaalde plek, maakt u verbinding met een VPN serverlocatie in het door u gekozen land.

In uw app, open de Locatiekiezer.

Klik op de locatiekiezer

Gebruik de zoekbalk om uw gewenste locatie te vinden. Dubbelklik op een locatie om hier verbinding mee te maken.

U kunt ook door de volgende lijsten bladeren:

• Aanbevolen: Aanbevolen locaties zijn gebaseerd op uw geografische locatie gecombineerd met informatie over het slagen van verbindingen, klantgebruik en snelheid.
  • Alle: Blader door ExpressVPN’s serverlocaties van over de hele wereld, gesorteerd op gebied (Pacifisch Azië, Noord- en Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika).
  • Nieuw: Krijg direct toegang tot uw favoriete VPN serverlocaties.

Gebruikt u Linux? Bekijk de instructies voor Linux.

Als u hulp nodig heeft voor het selecteren van de juiste VPN serverlocatie voor uw behoeften, neem contact op met de ExpressVPN helpdesk voor directe hulp.

Terug naar boven

Censuur omzeilen op uw huidige locatie

Gebruik de Smart Location functie in de app om toegang te krijgen tot Facebook, Google, Skype en VoIP diensten in Azië en het Midden-Oosten.

Smart Location kiest automatisch de snelste VPN locatie voor u gebaseerd op anonieme metrieken zoals downloadsnelheid, vertraging en afstand.

De functie Smart Location beveelt automatisch de locatie aan die voor u optimaal is.

Gebruik u Linux? Bekijk de instructies voor Linux.

Lees hier meer over Smart Location.

Als u hulp nodig heeft voor het selecteren van de juiste VPN serverlocatie voor uw behoeften, neem contact op met de ExpressVPN helpdesk voor directe hulp.