Wilt u de app eenvoudig instellen? Wanneer u een Asus RT-AC68U, RT-AC87U, RT-AC56R, RT-AC56S, of RT-AC56U heeft, kunt u de ExpressVPN app instellingen voor routers gebruiken.

Deze handleiding leert u hoe u ExpressVPN op uw Asus router kunt instellen met behulp van het OpenVPN protocol. Deze methode is ook compatibel met Merlin op Asus.

Belangrijk: Deze handleiding is alleen geschikt voor de volgende Asus routers: RT-N66U, RT-AC56U, RT-AC66U, RT-AC68U, RT-AC87U, RT-AC5300, RT-AC3200, RT-AC3100, RT-AC1750, RT-AC88U, RT-AC66R, RT-AC55U en Merlin op Asus.
Wanneer u niet kunt verbinden met uw router of wanneer u een DNS lek ontdekt kunt u voor instant ondersteuning contact opnemen met de ExpressVPN helpdesk.

De volgende video demonstreert het instellingsproces met gebruik van Asus standaard firmware.

U moet het OpenVPN configuratiebestand (.ovpn) downloaden voor de serverlocatie die u zelf wenst.

Spring naar …

1. De VPN configuratiebestanden downloaden

2. Uw ASUS router configureren

1. De VPN configuratiebestanden downloaden

Log in op uw ExpressVPN account.

Sign in to your ExpressVPN account.

Wanneer u op de website hebt ingelogd, klikt u op Andere apparaten instellen.

Click "Set Up Other Devices."

Klik op Handmatig instellen aan de linkerkant van het scherm. Selecteer OpenVPN aan de rechterkant.

Click "Manual Configuration."Eerst ziet u uw gebruikersnaam en wachtwoord en dan een lijst met OpenVPN configuratiebestanden.

Copy the username and password.

Klik op de locatie(s) die u wilt om de .ovpn bestanden te downloaden.

Houd dit browserwindow open, u hebt de gegevens later nodig voor het instellen.

Terug naar boven

2. Uw ASUS router configureren

Ga naar het gedeelte dat op uw apparaat van toepassing is.

Asus stock firmware

Asuswrt-Merlin