Du må registrere deg for en ExpressVPN-konto for å bruke appene og konfigurasjonene våre.

Denne artikkelen vil forklare hvordan du sier opp ExpressVPN-abonnementet ditt før fornyelsesdatoen. Du kan også lese mer om ExpressVPNs abonnementdetaljer og ExpressVPNs 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

For eksempel: Hvis du har registrert deg for et seks måneders abonnement og gjennomfører stegene nedenfor, vil abonnementet ditt avsluttes og ikke fornyes på slutten av de seks månedene. (Du vil fortsatt kunne bruke ExpressVPN til utløpsdatoen.)

Viktig: Før du avslutter abonnementet ditt på grunn av problemer med å få tilgang til bestemte nettjenester, vennligst kontakt ExpressVPN kundestøtteteam via live-chat for å forsikre at du har prøvd de passende løsningene først.

Vennligst merk at du ikke kan avslutte abonnementet ditt i ExpressVPN-appen.

For kunder som betaler med kredittkort eller PayPal

Viktig: Kunder som betaler med kredittkort eller PayPal vil ikke se Administrer innstillinger hvis de allerede har slått av automatisk fornyelse. For videre assistanse, vennligst kontakt ExpressVPN kundestøtteteam via live-chat.

For å si opp abonnementet ditt:

1. Logg inn på kontoen din.
  2. Under Abonnement vil du se ditt abonnements varighet og fornyelsesdato.
  3. Klikk på Administrer innstillinger. Du vil videresendes til Innstillinger for automatisk fornyelse-siden. Velg Slå av automatisk fornyelse og bekreft valget ditt på de neste to sidene.
  4. Når du kommer til siden som sier «Automatisk fornyelse er nå AV for abonnementet …«, vil abonnementet ditt avsluttes, og du vil ikke faktureres på slutten av abonnementsperioden din. (Du vil fortsatt kunne bruke ExpressVPN til utløpsdatoen, og om du ombestemmer deg, kan slå automatisk fornyelse på igjen når som helst.)

Viktig: Kunder som bruker PayPals IPN-tjeneste vil måtte avslutte IPN også. Dette er separat fra å avbryte automatisk fornyelse på ExpressVPN.