Get started with ExpressVPN.
Hva kan et VPN gjøre?
Vis meg
Learn about five ways to use ExpressVPN.
5 måter å bruke VPN-et ditt på
Se dem nå

Denne veiledningen vil vise deg hvordan du finner og bruker aktiveringskoden din for dine ExpressVPN-apper. Den vil også gi instruksjoner til brukere som har utløpte aktiveringskoder.

Hopp til …

Finn din aktiveringskode
Når trenger jeg å bruke aktiveringskoden min?
Min aktiveringskode er utløpt

Finn din aktiveringskode

1. Logg inn på ExpressVPN-kontoen din.
    The ExpressVPN account sign in box.
  2. Aktiveringskoden din vil vises på skrivebordet under sett opp enhetene dine. Klikk på aktiveringskoden din for å kopiere den til utklippstavlen din.
    Click the activation code to copy it to your clipboard.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Når trenger jeg å bruke aktiveringskoden min?

Hvis du er en ExpressVPN-bruker, vil du kunne bli bedt om aktiveringskoden din når:

• du installerer ExpressVPN-appen på en ny enhet
  • du tidligere logget ut av ExpressVPN-appen på enheten din
  • du tidligere avinstallerte ExpressVPN-appen på enheten din og reinstallerer den
  • din tidligere aktiveringskode er utløpt

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Aktiveringskoden min er utløpt

Når du oppgir aktiveringskoden din, kan du se en feilmelding som dette:
This activation code has either expired or is incorrect. Please log in to our website to get your correct activation code and try again.

Pass på at du kopierer og limer inn aktiveringskoden din for å unngå å skrive den inn feil.

Hvis du ikke er sikker på om abonnementet ditt er utløpt eller ikke, kan du logge inn på kontoen din og se abonnementsdetaljene på skrivebordet ditt.

Hvis du har bekreftet at aktiveringskoden din er korrekt og ikke er utløpt, gå til feilsøkingsveiledningen for aktiviseringsproblemer eller kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.