Contact the ExpressVPN support team if you're stuck.
Trenger du tilkoblingshjelp?
Snakk med et menneske
Get connection help.
Trenger du tilkoblingshjelp?
Snakk med et menneske

Hvis du stadig blir frakoblet ExpressVPN, følg stegene under for å løse problemet.

VPN-frakoblingsproblemer kan ha å gjøre med enheten, operativsystemet, eller tilkoblingstypen din. For den mest effektive løsningsprosessen, kontakt ExpressVPN kundestøtteteam.

Innledende sjekk: ExpressVPN fungerer best når den ikke brukes sammen med med VPN-apper fra andre VPN-leverandører. Hvis du har andre VPN-apper åpne, vennligst koble fra og lukk dem før du går videre med disse feilsøkingsstegene.

Feilsøkingssteg

Sjekk om problemet er løst etter hvert steg.

Du kan også kontakte ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

1. Last ned den nyeste versjonen av ExpressVPN
  2. Koble til en annen ExpressVPN serverlokasjon
  3. Bytt VPN-protokoll
  4. Deaktiver batterisparing (kun Android)
  5. Sjekk brannmur-, antivirus- eller antispionvareprogrammet ditt

1. Last ned den nyeste versjonen av ExpressVPN

1. Avslutt ExpressVPN-appen.
  2. Avinstaller appen din.
  3. Installer og konfigurer ExpressVPN-appen.