Denne veiledningen vil vise deg hvordan du laster ned, konfigurerer og bruker ExpressVPNs Android-app.

Disse instruksjonene er for ExpressVPN for Android versjon 7.0, som er kompatibel med Android 5.0 og nyere: Lollipop (5.x), Marshmallow (6.x), Nougat (7.x), Oreo (8.x), Pie (9.x) og Android 10.

Merk: Hvis du bruker Android 4.4 eller eldre, bruk L2TP manuell konfigurasjon.

Ikke kunde enda? Les mer om VPN for Android.

Hopp til seksjon

Logg inn på kontoen din
Last ned VPN-appen
Konfigurer VPN-appen
Koble til en VPN-serverlokasjon
Koble fra en VPN-serverlokasjon
Velge en annen serverlokasjon
Legge til snarveier i ExpressVPN-appen
Bytte til en annen VPN-protokoll
Bruke delt tunnelering
Bytte språk i ExpressVPNs Android-app
Få tilgang til støtteartikler i appen
Legge til ExpressVPNs app-widget
Avinstallere VPN-appen

Logg inn på kontoen din

Bruk Android-enheten din til å åpne Velkomstmeldingen du mottok på e-post da du registrerte deg for ExpressVPN. Trykk «Konfigurer ExpressVPN». Du blir dirigert til en nedlastingsside.Tap "Set Up ExpressVPN."

Hvis du ikke finner e-posten, kan du logge inn på kontoen din. Angi verifiseringskoden, som du vil motta på e-post.

Tap "Sign In."

Under Konfigurer enhetene dine, trykk på Android.

Tap "Android."

Du blir dirigert til nedlastingssiden.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

Last ned VPN-appen

Det er to metoder for å laste ned appen, avhengig av om du har tilgang til Google Play Butikk.

Hvis du har tilgang til Google Play Butikk, trykk på Få den på Google Play.

Tap “Get it on Google Play.”

I Google Play Butikk, trykk på Installer. Deretter trykk Åpne.

Hvis du ikke har tilgang til Google Play, trykk på Last ned APK for å laste ned APK-en direkte til Android-enheten din.

Merk: ExpressVPN anbefaler ikke å laste ned APK-en vår fra tredjepartskilder. Les mer om nedlasting av APK-er.

Tap “Download APK.”

Som standard vil ikke enheten din laste ned apper fra ukjente kilder. Trykk på Innstillinger, deretter slå på Tillat fra denne siden.

Etter at APK-en er lastet ned til enheten din, trykk ÅPNE. Deretter trykk Installer.

Tap “Install.”

Trykk ÅPNE for å starte appen.

Tap “Open” to launch the ExpressVPN app.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

Konfigurer VPN-appen

Åpne appen, deretter trykk på Logg inn.
Tap “Sign In.”

Skriv inn e-postadressen og passordet ditt, og trykk på Logg inn.

Tap "Sign in" again.

Du vil bli spurt om du ønsker å dele anonym diagnostikk med ExpressVPN. Velg preferansen din for å fortsette.

Select your preference in helping improve ExpressVPN.

Du vil bli invitert til å konfigurere VPN-et ditt og godta tilkoblingsforespørsler fra ExpressVPN. Trykk OK og OK for å fortsette.

Tap “OK” to approve connection request.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

Koble til en VPN-serverlokasjon

For å koble til en VPN-serverlokasjon, trykk på På-knappen. Som standard vil ExpressVPN foreslå den lokasjonen som gir den optimale opplevelsen for deg, kalt Smartlokasjon.

Tap the On Button to connect to the smart location.

Så snart du ser Tilkoblet-meldingen på app-skjermen, kan du begynne å surfe med frihet og sikkerhet.

You are connected to the ExpressVPN.

Merk: Med ett enkelt ExpressVPN-abonnement kan du koble opptil fem enheter til VPN-et samtidig. Hvis du prøver å koble til mer enn fem enheter samtidig, vil du se denne skjermen:

You will see “Connection Limit Reached” if you try to connect more than five devices.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

Koble fra en VPN-serverlokasjon

For å koble fra VPN-lokasjonen, trykk på På-knappen.

Tap the On Button to disconnect from the VPN location.

Du vil vite at du er frakoblet når skjermen viser «Ikke tilkoblet».

You are now disconnected from the VPN.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

Velge en annen VPN-serverlokasjon

For å koble til en annen serverlokasjon, trykk på ellipsen (…) for vise flere VPN-lokasjoner.

Tap the location picker to access the list of VPN locations.

Merk: Den første gangen du prøver å bytte lokasjoner mens du er koblet til VPN-et, vil du få en advarsel som sier at internettrafikken din kan være usikker under gjentilkobling. Trykk Fortsett for å gå videre.

Som standard viser listen over VPN-lokasjoner to faner: ANBEFALTE og ALLE LOKASJONER.

ANBEFALTE-fanen viser deg ExpressVPNs beste valg for deg å koble til.

The Recommend tab shows you ExpressVPN’s top picks for you.

ALLE LOKASJONER-fanen lister opp VPN-serverlokasjoner etter region. Du kan vise mer og mindre av listen ved å trykke på de trekantede pilhodene.

The All Locations tab lists VPN server locations by region.

For å legge en lokasjon til listen din over favorittlokasjoner, sveip den til høyre.

Swipe right on the location to add it to your Favorites tab.

Du kan få tilgang til favorittlokasjonene dine ved å trykke på Favoritter-fanen.

For å fjerne en lokasjon fra listen din over favoritter, sveip den til høyre igjen.

Swipe right on the location to remove it from your favorites.