Vil du ha et enkelt app-oppsett? Hvis du har en Asus RT-AC68U, RT-AC87U, RT-AC56R, RT-AC56S eller RT-AC56U, kan du konfigurere ExpressVPN-appen for rutere.

Denne veiledningen vil lære deg hvordan du konfigurerer ExpressVPN på din Asus-ruter ved å bruke OpenVPN-protokollen.

Merk: Denne veiledningen fungerer bare for følgende Asus-rutere:
RT-N66U, RT-AC56U, RT-AC66U, RT-AC68U, RT-AC87U, RT-AC5300, RT-AC3200, RT-AC3100, RT-AC1750, RT-AC88U, RT-AC66R, RT-AC55U og Merlin på Asus.

Hvis du ikke kan koble til på din ruter eller ser en DNS-lekkasje, vennligst kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Den følgende videoen demonstrerer oppsettsprossessen ved å bruke Asus medfølgende fastvare.

Du må laste ned OpenVPN-konfigurasjonsfil (.ovpn) for serverlokasjonen du ønsker.

Hopp til …

1. Last ned VPN-konfigurasjonsfiler
2. Konfigurer din ASUS-ruter

1. Last ned VPN-konfigurasjonsfiler

Logg inn på ExpressVPN-kontoen din.

Sign in to your ExpressVPN account.

Så snart du har logget inn på nettstedet, klikk på konfigurer andre enheter.

Click "Set Up Other Devices."

Klikk på manuell konfigurasjon på venstre side av skjermen. Velg OpenVPN til høyre.

Click "Manual Configuration."

Du vil først se brukernavn og passord og så en liste over OpenVPN-konfigrasjonsfiler.

Copy the username and password.

Klikk på lokasjonen(e) du ønsker for å laste ned .ovpn-filen(e).

Hold denne nettleserfanen åpen, for du vil trenge den senere i oppsettsprosessen.