Denne veiledningen vil vise deg hvordan du konfigurerer ExpressVPN-appen på din Amazon Fire TV Stick og Fire TV.

ExpressVPNs Android-app er ikke tilgjengelig for:

• First TV Stick, også kjent som Fire Stick (1. generasjon)

ExpressVPNs Android-app er tilgjengelig for:

• Fire TV (alle versjoner)
  • Fire Stick (2. generasjon og nyere)

Det er to måter å laste ned ExpressVPNs Android-app til din Fire-enhet. Du kan:

Viktig: Om du ønsker at Amazon-enheten din skal strømme innhold fra en bestemt land, forsikre deg om at VPN-serverlokasjonen din og Amazon-kontoen din er satt til samme land. Amazon-landinnstillingene dine kan du finne under Your Account > Your Content and Devices > Preferences > Country/Region.

Ikke en ExpressVPN-kunde enda?
Les mer om VPN for Amazon Fire TV og Fire Stick.

Hopp til …

Last ned ExpressVPNs Android-app
Last ned ExpressVPN-appens APK
Aktiver ExpressVPN-appen
Koble til en VPN-serverlokasjon
Koble fra en a VPN-serverlokasjon
Velge en annen lokasjon
Hvordan avinstallere ExpressVPN fra Fire-enheten din
Hvordan strømme fra dine enheter til Fire TV
Speile fra dine enheter til Fire TV

Last ned ExpressVPNs Android-app

På Fire-enheten din, gå til søkefunksjonen og søk etter ExpressVPN.

Search for ExpressVPN in the store.

Velg ExpressVPN-appen.

Select ExpressVPN in the store.

Klikk Download og vent til nedlastingen er fullført.

Select "Download" to get the ExpressVPN app.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

Last ned ExpressVPNs APK

Hvis du ikke kan skaffe ExpressVPN-appen fra Amazon Appstore, kan du følge stegene under for å kontakte kundestøtte og få en lenke til APK-filen og laste den ned gjennom en tredjepartsapp. I dette eksempelet skal vi bruke Downloader-appen.

Merk: ExpressVPN er ikke tilknyttet noen tredjepartsapper.

På din Fire-enhet, gå til Settings > My Fire TV > Developer Options.

Turn on "Apps from Unknown Sources."

Gå til søkefunksjonen og søk etter Downloader. Velg Download.

Select "Download' to get the Downloader app.

Velg Allow for å gi Downloader tilgang til dine bilder, media og filer. Velg OK for å fortsette.

Select "Allow" to allow Downloader to access media.

Angi URL-adressen til installasjonsprogrammet for ExpressVPNs APK og velg Go. (Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for å få URL-adressen.)

Enter the URL to download the ExpressVPN APK.

Velg Install for å fullføre installasjonen.

Aktiver ExpressVPNs Android-app

Bruk fjernkontrollen din for å trykke på logg inn.

Select "Sign In."

Bruk fjernkontrollen din for å skrive inn e-postadressen og passordet for Express-VPN-kontoen din.

Enter your email and password.

Klikk på logg inn. Appen vil aktiveres.

Appen din vil spørre deg om du ønsker å dele anonym informasjon for å bidra til å gjøre ExpressVPN raskere og mer pålitelig. Velg preferansene dine for å fortsette.

Select your preference for whether you want to help improve ExpressVPN.

Velg OK for å konfigurere appen.

Select "OK" to set up ExpressVPN.

Klikk OK når du blir spurt om å godta ExpressVPNs tilkoblingsforespørsler.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

Koble til en VPN-serverlokasjon

For å koble til en VPN-serverlokasjon, klikk på på-knappen. Som standard vil ExpressVPN foreslå en smartlokasjon, den lokasjonen som gir deg den mest optimale opplevelsen.

Connect to a Smart Location.

Så snart du ser tilkoblet-meldingen, kan du begynne å surfe med frihet og sikkerhet.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

Koble fra en a VPN-serverlokasjon

For å koble fra VPN-serveren, klikk på på-knappen mens VPN-et er tilkoblet.

Select the On Button to disconnect.

Du vil vite at du er frakoblet når du ser «ikke tilkoblet»-meldingen.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

Velge en annen lokasjon

For å velge en annen lokasjon, åpne lokasjonsvelgeren og velg en VPN-lokasjon fra listen.

Select the location picker.

Som standard vil du se to faner, ANBEFALTE og ALLE LOKASJONER.

The RECOMMENDED tab on the ExpressVPN app.

For å koble til en lokasjon, velg den med fjernkontrollen din. Du kan også legge til en lokasjon i favorittlisten din ved å holde «velg»-knappen på lokasjonen. Favorittlokasjonene dine vil bli lagt til i en fane merket FAVORITTER.

The FAVOURITES tab on the ExpressVPN app.