Den här sidan är till för användare som fått en varning om att anslutningsgränsen är nådd.

Med ett enda abonnemang kan du ansluta fem enheter till ExpressVPN på en och samma gång, oavsett vilken plattform du ansluter från (inklusive virtuella maskiner). Kort och gott:

• Du kan installera ExpressVPN på hur många enheter du vill, men du kan bara vara ansluten på fem enheter åt gången.
  • Om du har nått upp till gränsen och vill koppla till ytterligare en enhet, så måste du koppla från på en annan enhet som du inte använder. Tryck på den gröna VPN PÅ-knappen för att koppla från.

Om du får en varning om att ”anslutningsgränsen är nådd”, men du bara har fem eller färre enheter anslutna, så ska du kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Exempel på möjliga enhetskombinationer

Ett ExpressVPN-abonnemang kan användas på:

• fem datorer, eller
  • två iPhones, två iPads, och en MacBook, eller
  • två datorer, en Kindle Fire, en iPhone, och en router, eller
  • alla liknande kombinationer, oavsett enhetstyp.

Vad behöver jag om jag vill ansluta fler än 5 enheter?

Om du vill använda ExpressVPN på fler än fem enheter samtidigt, så kan du:

Du kan vara ansluten till VPN på upp till fem enheter åt gången.

Få ut så mycket som möjligt från ditt ExpressVPN-abonnemang

Dra nytta av ditt ExpressVPN-abonnemang genom att installera ExpressVPN:s appar på alla dina datorer och enheter. Se instruktioner för att: