Den här artikeln förklarar hur du avslutar ditt ExpressVPN-abonnemang före förnyelsedatumet. Du får också mer information om ExpressVPN-abonnemang och ExpressVPN:s 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Till exempel: Om du har registrerat dig för ett sexmånadersabonnemang och följer stegen nedan kommer ditt abonnemang att avslutas istället för att förnyas när de sex månaderna är slut. (Du kommer fortfarande att kunna använda ExpressVPN till utgångsdatumet.)

Viktigt: Innan du väljer att avsluta ditt abonnemang på grund av problem med åtkomst till vissa online-tjänster, kontakta ExpressVPN:s supportteam via live-chatt för att säkerställa att du först prövat alla kvalificerade lösningar.

Observera att du inte kan avsluta ditt abonnemang från ExpressVPN:s app.

För kunder som betalar med kort eller PayPal.

Viktigt: Kunder som betalar med kort eller PayPal kommer inte att se Hantera inställningar ifall de redan stängt av automatisk förnyelse. För ytterligare assistans, kontakta ExpressVPN:s supportteam via live-chatt.

För att avsluta ditt abonnemang:

1. Logga in på ditt konto.
  2. Under Abonnemang kommer du att se abonnemangets giltghetstid och förnyelsedatum.
  3. Klicka på Hantera inställningar. Du kommer att omdirigeras till Instälningar för automatisk förnyelse. Välj Stäng av automatisk förnyelse och bekräfta ditt val på de två sidor som följer.
  4. När du kommer till sidan som säger ”Automatisk förnyelse är nu AV för abonnemang…” kommer ditt abonnemang att avslutas oh du kommer inte att faktureras vid slutet av din abonnemangscykel. (Du kommer fortfarande att kunna använda ExpressVPN till och med utgångsdatumet, och ifall du skulle ändra dig kan du aktivera automatisk förnyelse igen när du vill.)

Viktigt: Kunder som använder PayPals IPN-tjänst kommer även att behöva avsluta IPN. Detta behöver göras separat, utöver att avsluta ditt abonnemang hos ExpressVPN.