Den här guiden visar hur du installerar ExpressVPN:s app på din Amazon Fire TV Stick och Fire TV.

ExpressVPN:s app för Android är inte tillgänglig för:

• First TV Stick, även känd som Fire Stick (1:a generationen)

ExpressVPN:s app för Android är tillgänglig för:

• Fire TV (alla versioner)
  • Fire Stick (2:a generationen och senare)

Det finns två sätt att ladda ner ExpressVPN:s app för Android till din Fire-enhet. Du kan:

Viktigt: Om du vill att din Amazon Fire ska streama innehåll från ett specifikt land, se till att din serverposition och ditt Amazon-konto är inställda på samma land. Inställningar för ditt Amazon-konto hittar du under Your Account > Your Content and Devices > Preferences > Country/Region.

Inte kund än?

Läs mer om VPN för Amazon Fire TV och Fire Stick.

Gå till avsnitt

Ladda ner ExpressVPN:s app för Android

Ladda ner ExpressVPN:s app-APK
Aktivera ExpressVPN:s app
Anslut till en serverposition
Frånkoppla en serverposition
Välj en annan position
Hur du avinstallerar ExpressVPN från din Fire-enhet

Hur du castar från dina enheter till Fire TV

Skärmspegla från dina enheter till Fire TV

Ladda ner ExpressVPN:s app för Android

Gå till sökfunktionen på din Fire-enhet och sök efter ExpressVPN.

Search for ExpressVPN in the store.

Välj ExpressVPN:s app.

Select ExpressVPN in the store.

Klicka på Ladda ner och vänta tills nedladdningen är klar.

Select "Download" to get the ExpressVPN app.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Ladda ner ExpressVPN:s APK

Ifall du inte kan hämta ExpressVPN:s app från Amazon Appstore kan du följa stegen nedan för att kontakta kundtjänst och få en länk till APK-filen och ladda ner APK via en tredjepartsapp. I det här exemplet använder vi Downloader-appen.

Observera: ExpressVPN samarbetar inte med några tredjepartsappar.

På din Fire-enhet, gå till Inställningar > Min Fire TV > Utvecklaralternativ.

Turn on "Apps from Unknown Sources."

Gå till sökfunktionen och sök efter Downloader. Välj Ladda ner.

Select "Download' to get the Downloader app.

Välj Tillåt för att ge Downloader tillgång till dina foton, media och filer. Välj OK för att fortsätta.

Select "Allow" to allow Downloader to access media.

Ange URL för ExpressVPN:s APK-installatör och välj Kör. (Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få URL:en.)

Enter the URL to download the ExpressVPN APK.

Välj Installera för att slutföra installationen.

Aktivera ExpressVPN:s app för Android

Klicka på Logga in med din fjärrkontroll.

Select "Sign In."

Använd fjärrkontrollen för att ange e-post och lösenord för ditt ExpressVPN-konto.

Enter your email and password.

Klicka på Logga in med fjärrkontrollen. Appen kommer att aktiveras.

Appen kommer sedan att fråga dig fall du vill dela anonym information för att hjälpa ExpressVPN att bli snabbare och mer påltligt. Välj din preferens för att fortsätta.

Select your preference for whether you want to help improve ExpressVPN.

Välj OK för att konfigurera appen.

Select "OK" to set up ExpressVPN.

Välj OK när du ombeds acceptera ExpressVPN:s anslutningsförfrågningar.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Anslut till en serverposition

För att ansluta till en serverposition, klicka på On-knappen. Som standard kommer ExpressVPN att föreslå en smart position, vilken är den position som ger dig en optimal upplevelse.

Connect to a Smart Location.

När det står Ansluten kan du börja surfa med frihet och säkerhet.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Frånkoppla en serverposition

För att frånkoppla VPN-servern, klicka på On-knappen medan VPN är anslutet.

Select the On Button to disconnect.

Du vet att du är frånkopplad när det står ”Inte ansluten”.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Välj en annan position

För att välja en annan position, öppna positionsväljaren och välj en VPN-position från listan.

Select the location picker.

Som standard kommer du att se två flikar, REKOMMENDERADE och ALLA POSITIONER.

The RECOMMENDED tab on the ExpressVPN app.

Använd fjärrkontrollen för att välja en position att ansluta till. Du kan också lägga till en position på din lista över favoriter genom att hålla ”välj”-knappen på positionen. Dina favoritpositioner kommer att läggas till i fliken som heter FAVORITER.

The FAVOURITES tab on the ExpressVPN app.