For at bruge vores apps og konfigurationer skal du først tilmelde dig en ExpressVPN-konto.

Vil du have nem appopsætning? Hvis du har en Asus RT-AC68U, RT-AC87U, RT-AC56R, RT-AC56S eller RT-AC56U, kan du sætte ExpressVPN-appen op til routere.

Denne tutorial viser dig, hvordan du konfigurerer ExpressVPN på din Asus-router ved hjælp af OpenVPN-protokollen.

Vigtigt: Denne tutorial fungerer kun for følgende Asus-routere:
RT-N66U, RT-AC56U, RT-AC66U, RT-AC68U, RT-AC87U, RT-AC5300, RT-AC3200, RT-AC3100, RT-AC1750, RT-AC88U, RT-AC66R, RT-AC55U og Merlin på Asus.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse på din router eller se en DNS-lækage, kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Følgende video demonstrerer installationsprocessen ved hjælp af Asus-firmware.

Du skal hente OpenVPN-konfigurationsfilen (.ovpn) til den serverplacering, du vælger.

Spring til…

1. Download VPN-konfigurationsfilerne
2. Konfigurer din ASUS-router

1. Download VPN-konfigurationsfiler

Log ind på din ExpressVPN-konto.

Sign in to your ExpressVPN account.

Når du er logget ind på hjemmesiden, skal du klikke på Konfigurer andre enheder.

Click "Set Up Other Devices."

Klik på Manuel konfiguration i venstre side af skærmen. Vælg OpenVPN til højre.

Click "Manual Configuration."

Du vil først se dit brugernavn og din adgangskode og derefter en liste med OpenVPN-konfigurationsfiler.

Copy the username and password.

Klik på de placering(er), du vil have, for at downloade .ovpn-filen(/erne).

Hold dette browservindue åbent, da du har brug for det til opsætningen senere.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

2. Konfigurer din Asus-router

Se det afsnit, der passer til din enhed nedenfor.

Asus-lager firmware

I routerens adresselinje skal du indtaste router.asus.com for at få adgang til routeradministrationspanelet.

Hvis adressen til din routers administratorpanel blev ændret i fortiden, og du ikke kan huske den, skal du finde det i din enheds indstillinger.

Enter router.asus.com in your browser.

Log ind med din routers brugernavn og adgangskode. Som standard er de begge administrator.

Sign in with your router’s username and password.

Klik på VPN i sidepanelet.

Click "VPN."

Klik på fanen VPN-klient øverst øverst. Klik derefter på Tilføj profil.

Click "Add profile."

Vælg OpenVPN-fanen, og udfyld derefter følgende detaljer:

Tryk på OK.

Click "Upload."

Klik på Aktivér for at starte VPN.

Click "Activate."

Når forbindelsen er vellykket, vil du se et krydsikon under Forbindelsesstatus.

A "tick" icon under connection status.

Tjek din placering og IP-adresse for at bekræfte, at VPN-forbindelsen fungerer.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse, skal du prøve igen ovenstående trin eller gentage processen med en anden OpenVPN-konfigurationsfil.

For at ændre VPN-placeringer skal du uploade en anden OpenVPN-konfigurationsfil, indtaste dit OpenVPN-konfigurationsbrugernavn og adgangskode, trykke på Anvend i bunden af siden og tænde derefter servicetilstanden.

Asuswrt-Merlin

Firmware Asuswrt-Merlin adskiller sig fra den almindelige firmware til Asus-router. Sådan konfigureres ExpressVPN på Asuswrt-Merlin:

1. I routerens adresselinje skal du indtaste router.asus.com for at få adgang til routeradministrationspanelet. Hvis adressen til din routers administratorpanel blev ændret i fortiden, og du ikke kan huske den, kan du finde den i din enheds indstillinger.
  2. Log ind med dit brugernavn og din adgangskode. Som standard er de begge administrator.
  3. Under VP-indstillinger skal du vælge VPN i menuen til venstre.
  4. Vælg OpenVPN-klienter øverst øverst.
  5. Ud for at importere .ovpn-filen skal du klikke på Gennemse … og uploade den .ovpn-konfigurationsfil, du har downloadet ovenfor.
  6. Når filoverføringen er afsluttet, skal du rulle ned til Grundlæggende indstillinger kopiere-indsætte det manuelle konfigurationsbrugernavn og -adgangskode til ExpressVPN, som du fandt ovenfor.
  7. Rul ned til Avancerede indstillinger. Indstil Accepter DNS-konfiguration til et af følgende: Strikt: hvis du agter at bruge ExpressVPN på alle enheder, der er tilsluttet routeren.
    Eksklusivt: hvis du kun agter at bruge ExpressVPN på udvalgte enheder.
  8. Under tilpasset konfiguration skal du indtaste følgende tekst og klikke på Anvend.

fast-io
remote-random
pull
tls-client
verify-x509-name Server name-prefix
ns-cert-type server
route-method exe
route-delay 2
tun-mtu 1500
fragment 1300
mssfix 1200
keysize 256
sndbuf 524288
rcvbuf 524288

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen