ExpressVPN Android -sovellus Versiosta 7.6 eteenpäin sisältää sovelluksen, joka muodostaa automaattisesti VPN-yhteyden kun Android-laitteesi liitetään epäluotettavaan verkkoon. Kaikkia verkkoja pidetään ”epäluotettavina”, jollet ole merkinnyt niitä luotettaviksi.

Tämä ominaisuus on oletusasetuksena pois käytöstä. Kun ominaisuus on käytössä, ExpressVPN-sovellus:

• luo automaattisesti VPN-yhteyden liittyessäsi epäluotettavaan verkkoon
  • pitää yhteyden yllä vaihtaessasi toiseen epäluotettavaan verkkoon
  • pitää yhteyden yllä liittyessäsi luotettavaksi merkitsemääsi verkkoon (oletuksena)

Näet tämän VPN-yhteyden muodostamisesta kertovan sinisen ”merkin”, koska olet liittynyt epäluotettavaan verkkoon.

ExpressVPN Android -sovellus muodostaa yhteyttä epäluotettavaan verkkoon.

Salliaksesi automaattiset VPN-yhteydet epäluotettavaan verkkoon liittyessä, siirry kohtaan Hampurilaisvalikko (≡) > Asetukset > Automaattinen yhdistäminen ja siirräLiityttäessä verkkoihin, joita ei ole merkitty luotettaviksi päällä-tilaan.

Kytkeäksesi ominaisuuden pois päältä, valitse pois päältä -tila.

Automaattisen yhdistämisen asetusvalikko ExpressVPN Android -sovelluksessa.

Voit myös katkaista VPN-yhteyden, kun laite liittyy luotettavaan verkkoon. Tämä ominaisuus on oletuksena pois päältä.

Kytkeäksesi ominaisuuden päälle, siirräKatkaise yhteys luotettavaan verkkoon liityttäessä päällä-tilaan.

Android 10:lle ja ylöspäin

Jos käytät laitetta, jossa on Android 10 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä, sinun on myönnettävä ExpressVPN-sovellukselle sijaintiluvat voidaksesi käyttää automaattisen yhdistämisen ominaisuutta.

Miksi ExpressVPN tarvitsee sijaintiluvat? Viimeisimmät Android-versiot vaativat sijaintilupia epäluotettavien verkkojen havaitsemiseksi. You do not need to grant location permissions unless you are using Android 10 and up and want to use the auto-connect feature.

Kun Liityttäessä verkkoihin, joita ei ole merkitty luotettaviksi on siirretty päällä-tilaan, sinua pyydetään sallimaan ExpressVPN:lle pääsy laitteesi sijaintitietoihin. Käytössä ovat ainoastaan verkon nimi ja turvallisuustila. Laitteesi sijaintia koskevaa historiaa ei säilytetä.

Napauta Salli aina. Jos valitset minkä tahansa muun vaihtoehdon, näet virheviestin.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.