The ExpressVPN router.
Install ExpressVPN on your router in minutes with our interactive guide.
Get Started
ExpressVPN on julkaissut uuden sovelluskäyttöliittymän. Jos laitteessasi oleva käyttöliittymä ei näytä samalta kuin tämän oppaan kuvissa, päivitä ExpressVPN-sovellus.

Tämä opas auttaa sinua asentamaan ExpressVPN-sovelluksen Asus-reitittimeen.

Huomaa: Alla olevat vaiheet pätevät ainoastaan seuraaviin Asus-reititinmalleihin:

• RT-AC68U
  • RT-AC87U
  • RT-AC56R
  • RT-AC56S
  • RT-AC56U

Varmista, että käytät mallillesi soveltuvaa laiteohjelmistoa, tai asennusprosessi ei toimi. Katso manuaaliset asennusohjeet muille malleille.

Tärkeää: Kolmansien osapuolten laiteohjelmistojen, kuten ExpressVPN-reititinsovelluksen, asentaminen reitittimeen voi mitätöidä laitteesi takuun. Olethan yhteydessä valmistajaan, jos laitteellasi on takuu ja haluat lisätietoja.

Hyppää kohtaan…

1. LataaExpressVPN-laiteohjelmisto
2. Käynnistä reitittimesi
3. Asenna laiteohjelma
4. Yhdistä reitittimesi internettiin
5. Asenna ExpressVPN reitittimeesi

1. Lataa ExpressVPN-laiteohjelmisto

Lataa laiteohjelmisto ExpressVPN:n verkkosivuilta. Valitse pudotusvalikosta Asus-reitittimesi malli.

Napsauta Lataa laiteohjelmisto.

Select your router, then click "Download Firmware."

Pidä tämä selainikkuna avoinna. Tarvitset aktivointikoodia myöhemmin asennuksen aikana.

Keep this browser window open. You will need the activation code for the setup later.

Jos haluat asentaa ExpressVPN:n käytössäsi olevaan reitittimeen, jatka asentamaan ExpressVPN-laiteohjelmisto.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

2. Käynnistä reitittimesi

Tärkeää: Jos käytät tällä hetkellä eri reititintä, ExpressVPN suosittelee Asus-reitittimen lisäämistä toissijaiseksi reitittimeksi olemassa olevaan verkkoosi. Jos haluat korvata käytössäsi olevan reitittimen ExpressVPN-reitittimellä, suosittelemme Asus-reitittimen asentamista toissijaiseksi reitittimeksi ennen ensisijaisen reitittimen poistamista.

Jos asennat ExpressVPN:n käytössäsi olevaan reitittimeen, jatka asentamaan ExpressVPN-laiteohjelmisto.

Jos asennat ExpressVPN:n uuteen reitittimeen, seuraa näitä ohjeita:

1. Lisää antennit uuteen reitittimeen.
  2. Yhdistä reititin virtalähteeseen, mutta älä vielä yhdistä laitetta internettiin. Jos haluat käyttää uutta reititintä toissijaisena reitittimenä, sijoita se käytössäsi olevan reitittimen lähelle.
  3. Käynnistä uusi reititin.
  4. Odota, kunnes reitittimen virtavalo syttyy täysille.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

3. Asenna laiteohjelmisto

Tärkeää: ExpressVPN-laiteohjelmiston asentaminen poistaa reitittimesi nykyiset asetukset, kuten Wi-Fi:n SSID:n ja salasanan. Voit palauttaa oletusasetukset milloin tahansa.

Syötä selaimesi osoitepalkkiin reitittimesi ohjauspaneelin IP-osoite. Oletuksena se on 192.168.1.1 (löydät sen myös laitteesi asetuksista).

Sinua pyydetään kirjautumaan sisään. Syötä Asus-reitittimesi ohjauspaneelin käyttäjätunnus ja salasana. (Kirjautumistiedot ovat oletuksena admin ja admin.)

Sign in to the Asus admin with your admin username and password.

Huomaa: Ota Wi-Fi:n salasana ylös – se on joskus PIN-koodin muodossa – sillä sinua pyydetään syöttämään se myöhemmin.

Napsauta sivupalkista Hallinnointi > Laiteohjelmiston päivitys.

Click “Firmware Upgrade.”

Napsauta Lataa ja valitse sen jälkeen aiemmin lataamasi ExpressVPN-laiteohjelmiston .trx-tiedosto.

Click “Upload” to upload the ExpressVPN firmware.

Kun laiteohjelmiston päivitys on valmis, näytöllä lukee viesti: “Laiteohjelmiston päivitys on valmis. Käynnistä laite (Asus-reitittimesi malli) uudelleen manuaalisesti.”

Käynnistä reitittimesi uudelleen manuaalisesti.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

4. Yhdistä internettiin

Yhdistä laitteesi reitittimeen joko kaapelin tai Wi-Fi:n välityksellä.

Yhdistä Wi-Fi:llä etsimällä verkko nimeltä ASUS_(modelname__(revision) (joillakin laitteilla Broadcom_Northstar) ja syötä salasana, jonka löydät reitittimestäsi.

Jos käytössäsi on uusi reititin, jota aiot käyttää toissijaisena reitittimenä, yhdistä se internettiin kiinnittämällä Ethernet-kaapelin toinen pää uuden reitittimen siniseen porttiin ja toinen pää käytössäsi olevaan reitittimeen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

5. Asenna ExpressVPN reitittimeesi

Sinut ohjataan ExpressVPN:n reititinvalikkoon. Jos et näe sitä, siirry osoitteeseen www.expressvpnrouter.com. Napsauta Aloita ja seuraa ohjeita.

Kun asennus on valmis, ota Wi-Fi:n nimi ja salasana sekä reitittimen salasana ylös.

Make a note of the important information after the setup is complete.

Reitittimesi on nyt yhdistettynä ExpressVPN:ään.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.