Contact the ExpressVPN support team if you're stuck.
Tarvitsetko apua yhdistämiseen?
Puhu asiakastukihenkilön kanssa
Get connection help.
Tarvitsetko apua yhdistämisessä?
Puhu asiakastukihenkilön kanssa

Tässä oppaassa näytetään, miten valitset parhaan VPN-palvelinsijainnin omiin tarpeisiisi.

ExpressVPN:llä on tuhansia palvelimia lukuisissa paikoissa ympäri maailmaa. Katso lista kaikista VPN-palvelinsijainneista.

Esitarkistus

Jos näet virheviestinä esimerkiksi
You seem to be using an unblocker or proxytai
You'll need to disable your anonymizer
yrittäessäsi päästä tietyille sivustoille tai palveluihin, ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi välittömästi apua.

Mitä haluat tehdä?

Katsoa tietyn maan sisältöä, kuten TV-ohjelmia ja elokuvia
Ohittaa rajoitukset nykyisessä olinpaikassasi
Hankkia turvallisen ja yksityisen yhteyden
Saada nopeimmat latausnopeudet

Tietyn maan sisällön, kuten TV-ohjelmien ja elokuvien katsominen

Hankkiaksesi pääsyn sisältöön tietyssä maassa muodosta yhteys VPN-palvelinsijaintiin haluamassasi maassa (jos kyseisessä maassa on useampia palvelinsijainteja, valitse sijainti joka on lähimpänä fyysistä sijaintiasi).

1. Valitse ExpressVPN-sovelluksessa sijaintivalitsin, joka on Käynnistä-napin alla.
    Click the location picker.
  2. Käytä hakupalkkia löytääksesi haluamasi sijainnin.
  3. Vaihtoehtoisesti voit selata läpi Kaikki sijainnit nähdäksesi kaikki ExpressVPN:n sijainnit ympäri maailmaa alueittain järjesteltynä (Aasia ja Tyynenmeren maat, Amerikka, Eurooppa, Lähi-Itä ja Afrikka).

Käytätkö Linuxia? Katso ohjeet Linuxille.

Käytätkö reititintä? Katso ohjeet reitittimille.

Jos kaipaat apua oikean VPN-palvelinsijainnin valitsemisessa, ole hyvä ja ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi välittömästi apua.

Takaisin ylös

Rajoitusten ohittaminen nykyisessä olinpaikassasi

Käytä Älykäs sijainti -toimintoa sovelluksessa hankkiaksesi pääsyn Facebookiin, Googleen, Skypeen ja VoIP-palveluihin Aasiassa ja Lähi-Idässä.

Älykäs sijainti valitsee sinulle automaattisesti nopeimman VPN-sijainnin perustuen anonyymeihin mittareihin, kuten latausnopeuteen, viiveeseen ja etäisyyteen.

Click the Smart Location.

Käytätkö Linuxia? Katso Linuxia koskevat ohjeet.

Lue lisää Älykkäästä sijainnista täältä.

Jos kaipaat apua oikean, sinulle parhaiten sopivan VPN-palvelinsijainnin valitsemisessa, ole hyvä ja ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi välittömästi apua.

Takaisin ylös

Turvallisen ja yksityisen yhteyden hankkiminen

Jos kaipaat turvallista ja yksityistä yhteyttä, käytä Älykäs sijainti -toimintoa. Se suosittelee sinulle parasta mahdollista sijaintia anonyymien mittareiden, kuten latausnopeuden, viiveen ja etäisyyteen perusteella.

Click the Smart Location.

Käytätkö Linuxia? Katso Linuxia koskevat ohjeet.

Lue lisää Älykkäästä sijainnista täällä.

Jos kaipaat apua oikean VPN-palvelinsijainnin valitsemisessa, ole hyvä ja ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi välittömästi apua.

Takaisin ylös

Nopeimpien latausnopeuksien hankkiminen

Latausnopeuksiin vaikuttavat useat osatekijät. Jos haluat löytää palvelinsijainnin, joka takaa nopeimmat lataukset, käytettävissäsi on useampi vaihtoehto:

• Suorita Nopeustesti ExpressVPN-sovelluksessasi (saatavilla Macilla ja Windowsilla). Yhdistä listan ensimmäiseen palvelinsijaintiin.
  • Käytä Älykäs sijainti -ominaisuutta, joka suosittelee sinulle parhaiten sopivinta sijaintia.
  • Valitse VPN-palvelin omasta maastasi tai lähimmästä sijainnista.

Voit myös suorittaa ExpressVPN-nopeustestin löytääksesi tarpeitasi vastaavan nopeimman VPN-palvelinsijainnin.

Huomaathan, että perimmäiset yhteysnopeuksiin vaikuttavat syyt voivat vaihdella. Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin, jos tarvitset lisäapua tällä osa-alueella.